Total Filling Logo
Video afspelen

Total Filling brengt het beste op sorteergebied bij elkaar en biedt hierdoor de optimale capaciteit voor Central Filling. 

Hoe werkt Total Filling?

Bij Total Filling worden de medicijnen verdeeld in twee afzonderlijke groepen. De eerste groep omvat de grote bulk aan medicijnen, terwijl de tweede groep alle uitzonderingen omvat, zoals medicijnen met grote afmetingen, koelkastproducten en recepten die slechts één medicijn bevatten. Op de inpaktafels worden de recepten op ergonomische wijze elektronisch gecontroleerd en voorzien van een verzendverpakking en NAW-etiket

Met behulp van Roto Filling worden de recepten gesorteerd in een bezorgkrat per apotheek, bezorgroute of locatiecode. Deze extra grote variant van Roto Filling biedt plaats aan wel 48 bezorgkratten. Centralisatie is de toekomst en Total Filling biedt de ideale oplossing! Het combineert op een mooie manier verschillende sorteersystemen van FarmaSort.

Easy Picking

Met Easy Picking worden de benodigde medicijnen uit de voorraad verzameld. Door middel van opdrachten op het display van de draadloze scanner wordt de gebruiker gestuurd bij het verzamelen van de juiste medicijnen en de juiste hoeveelheden. Daarbij wordt ook gecontroleerd of het juiste product is gepakt. Op deze manier verloopt het pickproces efficiënt en wordt het aantal pickfouten gereduceerd.

Speed Filling

Speed Filling is ontworpen om grote hoeveelheden medicijnen snel en nauwkeurig te verwerken. Binnen het Total Filling concept wordt Speed Filling dan ook ingezet om de grote bulk aan medicijnen razendsnel te etiketteren en direct in één van de 50 kratten uit te sorteren. Hierdoor wordt het sorteerproces efficiënter en kunnen grote hoeveelheden medicijnen in korte tijd verwerkt worden.

Easy Filling

Waar Speed Filling zich kenmerkt door de hoge verwerkingscapaciteit, onderscheidt Easy Filling zich door zijn flexibiliteit. Daarom worden alle uitzonderingen, zoals medicijnen met grote afmetingen, koelkastproducten, aangebroken verpakkingen en recepten die slechts één medicijn bevatten, gesorteerd en verpakt met behulp van Easy Filling.

Roto Filling

Tenslotte worden met behulp van Roto Filling de recepten  gesorteerd in een bezorgkrat per apotheek, bezorgroute of locatiecode. Deze extra grote variant van Roto Filling biedt plaats tot wel 48 bezorgkratten. Al deze kratten worden gevuld zonder dat de gebruiker van zijn plaats hoeft te lopen en voorzien van een papieren bezorgetiket.

Voordelen van Total Filling

De meerwaarde van combineren

Elke sorteeroplossing heeft unieke kenmerken en voordelen die het meest geschikt zijn voor bepaalde taken en situaties. Bij Total Filling worden diverse sorteeroplossingen zo ingezet dat elke oplossing optimaal wordt benut. Dit resulteert in een razendsnelle en efficiënte sorteerinstallatie.

Onbeperkt en modulair uitbreidbaar

Total Filling is onbeperkt uitbreidbaar en configureerbaar wat betreft locaties, vakken, kasten en sorteeroplossingen. U kunt zelf bepalen welke capaciteit u nodig heeft, zodat u stap voor stap kunt inspelen op de groei van uw onderneming.

Flexibele afmetingen voor elk recept

Voor elk recept is de juiste afmeting beschikbaar, dus of u nu kleine, grote recepten of recepten met incontinentiematerialen wilt sorteren, er is altijd een bijpassende sorteeroplossing beschikbaar.

Ergonomische verpakkingsstations

Het verwerken van recepten voor Central Filling bestaat voor een groot deel uit verpakkingswerkzaamheden. Met Total Filling kunnen een onbeperkt aantal verpakkings-werkplaatsen worden ingericht. Op deze werkplaatsen kunnen de geneesmiddelen per recept efficiënt en ergonomisch verpakt worden.

Compleet geleverd en geïnstalleerd, van A tot Z

Alle benodigde onderdelen en toebehoren zijn inclusief, zoals computer, scanner, printer, etc. Alles wordt geleverd, geplaatst, geïnstalleerd en uitvoerig getest alvorens u er zelf mee aan de slag gaat.

Vereenvoudiging van het sorteerproces

Het sorteerproces wordt sterk vereenvoudigd met automatische strikte controle op de werkwijze van de medewerkers. Zo maken we het mogelijk het sorteren voortaan door logistieke medewerkers te laten uitvoeren.

Handige draadloze
technologie

Standaard meegeleverde draadloze functionaliteit zorgt voor meer flexibiliteit en mobiliteit bij het verzamelen van voorraad en bij verpakkingswerkzaamheden.

Betrouwbare technologie

Total Filling is een samenstelling van sorteeroplossingen die zich in de loop der jaren hebben bewezen. Deze oplossingen zijn volledig opgebouwd uit industriële producten en tijdens de uitvoering is er gekozen voor eenvoudige mechanische oplossingen. Dit betekent dat het Total Filling concept een robuuste en betrouwbare oplossing biedt.

Meer harmonie op de
werkvloer

Met Total Filling worden de Central Filling bestellingen efficiënter geleverd aan apotheken. Recepten zijn namelijk al verdeeld op basis van bezorgroute, locatiecode of afhaalkluis. Hierdoor kunnen medewerkers van apotheken zich beter richten op hun zorgtaken en het contact met klanten.

Total Filling is compatibel met o.a.:

Is Total Filling voor uw apotheek rendabel?

Bekijk ook onze andere sorteeroplossingen: