Sorteren
Bij Farma Sort geloven we dat onze klanten duurzaam groeien wanneer zowel de efficiëntie op de werkvloer als het werkgeluk van hun mensen hand in hand gaan. We bieden daarom sorteeroplossingen op maat van elke onderneming.
farma-sort-sorteeroplossingen-apotheek-icoon-haak-blauw
farma-sort-sorteeroplossingen-apotheek-icoon-haak-groen

Waarom automatiseren?

Handmatig sorteren kan ideaal zijn bij kleine volumes. Maar wanneer het aantal te verwerken receptiegels groeit, wordt het proces steeds complexer en vereist het in verhouding steeds meer arbeid. Automatisch sorteren biedt daarom heel wat voordelen voor groeiende apothekers.

Uitdagingen farmacie

Als ondernemer in de farmacie laat u uw bedrijf evolueren, maar in elke levensfase komen er nieuwe uitdagingen. Bij Farma Sort specialiseren we ons in het oplossen van de pijnpunten van groeiende apothekers vanuit onze visie op automatisatie. Bij de volgende uitdagingen denken we u verder te kunnen helpen…

De vroegere problemen van sorteerrobots

Een Farma Sort sorteermachine staat mijlenver van de sorteerrobots welke we af en toe nog tegenkomen in de farmacie. Het betreft hier verouderde apparaten die vaak groot, log en duur waren in aankoop en onderhoud. Vandaag wordt een aantal merken van deze verouderde technologie zelfs niet meer ondersteund. Onze machines blinken uit in hun compactheid, duurzaamheid en dit alles aan een betaalbaar prijskaartje.

Zelf je voordeel uitrekenen

Wilt u per direct en vrijblijvend weten of een automatische sorteeroplossing voor uw apotheek rendabel is en u kan helpen de winstmarges te verhogen terwijl de receptregels steeds op tijd klaar zijn? Raadpleeg dan onze online rekentool!