Farma Sort Harmonie op de werkvloer

Farma Sort is de marktleider in sorteeroplossingen voor de farmacie in Nederland. We geloven dat onze klanten duurzaam groeien wanneer zowel de efficiëntie op de werkvloer als het werkgeluk van hun mensen hand in hand gaan. We bieden daarom sorteeroplossing op maat van elke levensfase van hun onderneming in een tijdperk waarin winstmarges steeds dunner worden en goed personeel steeds moeilijker te vinden is.

farma-sort-sorteeroplossingen-apotheek-icoon-haak-blauw
farma-sort-sorteeroplossingen-apotheek-icoon-haak-groen
farma-sort-sorteeroplossingen-apotheek-achtergrond-iconen-2

De beste sorteermachines, gewoon uit de Betuwe

Farma Sort is hét premium merk van sorteermachines. We begrijpen dat een sorteermachine zich in het hart van het
apothekersbedrijf bevindt en zorgt voor een vlotte dagelijkse werking. Daarom zetten we bij de ontwikkeling van onze machines volop in op betrouwbaarheid. We doen dit vanuit onze
werkplaats in de Betuwe waar we de volledige productie van A tot Z onder controle hebben

farma-sort-sorteeroplossingen-apotheek-achtergrond-iconen-3

Onze klanten staan centraal

We zijn niet enkel een productiebedrijf, we zijn gedreven dagelijks mee te bouwen aan het succes van onze klanten. Dat doen we door elke vraag snel aan te nemen en te zoeken naar de beste oplossing. Soms geven we extra trainingen, doen we snelle interventies of zitten we samen om te kijken hoe we de werking van het sorteren nog verder kunnen optimaliseren.

Ons aanbod blijft continu in beweging

Door dagelijks in contact te staan met onze klanten begrijpen we de operationele uitdagingen van de farmacie als geen ander. We centraliseren veel voorkomende vragen in onze afdeling innovatie, waar we voortdurend experimenteren met nieuwe features en concepten om ze vervolgens uit te rollen bij onze klanten.

We bouwen modulair mee aan uw groei

Als ondernemer in de farmacie laat u uw bedrijf evolueren, maar in elke levensfase ontstaan er nieuwe uitdagingen. Doordat we een brede portfolio aan oplossingen aanbieden en omdat we continu inzetten op vernieuwing, kunnen we in elke levensfase van uw onderneming kijken welke oplossing het beste past bij uw huidig volume receptregels. Bovendien bieden we een handige omruilgarantie zodat u altijd zeker bent van een goed draaiende machine.
farma-sort-sorteeroplossingen-apotheek-achtergrond-iconen-2

Financiële oplossingen op maat van uw bedrijf

We vertrekken bij elke sorteeroplossing vanuit een winstmodel voor de klant. We begrijpen uiteraard dat telkens een investering ingepland moet worden, en dat dit niet altijd wenselijk is bij elke klant. Daarom bieden we financiële flexibiliteit aan in de vorm van leasingformules. Dit zowel op de aankoop van de de machines als op de licenties van onze software.
farma-sort-sorteeroplossingen-apotheek-achtergrond-iconen-3

We brengen harmonie op de werkvloer

We willen samen met u de motor zijn voor duurzame groei in elke apotheek waarbij harmonie op de werkvloer centraal staat. We doen dat door te zorgen voor medewerkers die zich beter gewaardeerd voelen omdat ze meer tijd hebben voor de essentie van hun werk: de zorg en het persoonlijk contact met patiënten. En we doen dat door de efficiëntie van de organisatie en de bijhorende winstmarges te bewaken voor de ondernemer in de farmacie.

Klantencase

Diemer Apotheek uit Diemen

De efficiency bij de receptverwerking is flink toegenomen, het apparaat is eenvoudig te bedienen en je voorkomt genees- middelverwisselingen. We hebben ook veel extra tijd gekregen voor bijvoorbeeld het uitvoeren van medicatiebegeleiding. Speed Filling geeft veel rust in de apotheek.

Brochure

Een nieuwe site, een nieuwe brochure!

Als ondernemer in de farmacie ziet u in elke levensfase nieuwe uitdagingen opduiken. Wij specialiseren ons in het oplossen van de logistieke pijnpunten van groeiende apothekers vanuit onze visie op automatisatie.

Wilt u per direct en vrijblijvend weten of onze sorteeroplossing voor uw apotheek rendabel is?
Raadpleeg dan onze online rekentool!

Bekijk onze sorteeroplossingen: