Auto Filling: Gebruiksvriendelijke software

Sorteren is vooral een kwestie van software. Onze sorteer software wordt al jaren gebruikt voor sorteren in apotheken en is daarom veruit de meest geavanceerde software. Het Auto Filling software pakket is standaard toegerust om het proces rondom Easy-, Roto- en Speed Filling aan te sturen. Naast deze functionaliteit zijn er nog uitbreidingsmogelijkheden welke hierna beschreven zijn:.

farma-sort-sorteeroplossingen-apotheek-icoon-haak-blauw
farma-sort-sorteeroplossingen-apotheek-icoon-haak-groen

Staat uw wens er niet bij? Kijk dan eens bij onze veel gestelde vragen. 

farma-sort-sorteeroplossingen-apotheek-achtergrond-iconen-2

Bestelmodule

Auto Filling plaatst automatisch bestellingen bij de groothandel voor geneesmiddelen welke nodig zijn voor het sorteerproces. Alle Central Filling bestanden worden vanuit uw AIS naar de sorteermachine gestuurd waarbij de te bestellen geneesmiddelen gebundeld worden. Op instelbare tijdstippen worden de bestellingen één of meerdere malen per dag naar de groothandel verstuurd.

farma-sort-sorteeroplossingen-apotheek-achtergrond-iconen-3

Inzichtelijk maken lopende bestellingen

De bestel module kan de bestelling opsplitsen in meerdere bestellingen zodat voorraad- en receptbestellingen van elkaar gescheiden worden. Met behulp van de bijgeleverde manager software worden lopende bestellingen inzichtelijk en is het mogelijk om terug te zien wat en wanneer er besteld is. De bestelmodule module is bij de standaard configuratie inbegrepen.
farma-sort-sorteeroplossingen-apotheek-bestelling-inzichtelijk-maken-2

Voorraad module

Voor eigen gebruik kan de Auto Filling software de voorraad beheren. Waarbij de voorraad automatisch wordt afgeboekt. Als de voorraad onder bestel niveau komt wordt deze automatisch bijbesteld. Auto Filling maakt gebruik van dynamisch voorraadbeheer waarbij het niet nodig is om de medicijnen in alfabetisch volgorde op te slaan. U kiest een passende locatie uit en de software onthoud voor u waar de medicijnen liggen.

Draadloos scannen

Het aanvullen van de voorraad gebeurd op een unieke wijze. Met behulp van een draadloze scanner kunt u de barcode van een willekeurig medicijn scannen en geeft de scanner aan waar en hoeveel er op voorraad ligt. Met dezelfde draadloze scanner kan ten alle tijden op eenvoudige wijze een voorraad positie worden gecontroleerd.
farma-sort-sorteeroplossingen-apotheek-draadloos-scannen
farma-sort-sorteeroplossingen-apotheek-achtergrond-iconen-2

Efficiënt voorraadbeheer

Voor het verzamelen van de orders kunt u een lijst uitprinten waarbij de voorraad positie in oplopende volgorde wordt weergegeven. Door de middelen conform de picklijst in oplopende volgorde te verzamelen, hoeft u maar eenmaal langs de voorraad te lopen. Dit bevorderd de efficiency aanzienlijk. Met behulp van de bijgeleverde manager software wordt de voorraad inzichtelijk gemaakt.

farma-sort-sorteeroplossingen-apotheek-achtergrond-iconen-3

Track & Trace koppeling

Door te koppelen met Track & Trace software is het mogelijk om de status van een recept te volgen. Hierdoor is in het Track & Trace systeem ten alle tijden zichtbaar wat de status van een recept is. Zodra een recept gereed is wordt dit automatisch aan het Track & Trace systeem doorgegeven en kan deze eventueel een bijbehorende afhaallocatie terugkoppelen. Met deze functionaliteit is de logistiek van uw apotheek van begin tot eind geautomatiseerd.
farma-sort-sorteeroplossingen-apotheek-track-and-trace-2
Leasen van onze software

Om de aanschafkosten van een sorteermachine te beperken is ervoor gekozen om de bijbehorende Auto Filling software op jaarlijkse licentie basis aan te bieden. Dit concept resulteert dan ook in een voordelige aanschafprijs. Besparingen van meer dan 50% t.o.v. central filling zijn eerder regel dan uitzondering!

Wilt u per direct en vrijblijvend weten of onze sorteeroplossing voor uw apotheek rendabel is?
Raadpleeg dan onze online rekentool!

Bekijk onze sorteeroplossingen: