Samenwerking Farmasort en Farmalog

Door nauwe samenwerking tussen FarmaSort en Farmalog is het ApotheekDashboard nu ook beschikbaar voor het Speed Filling, Easy Filling of Roto Filling assortiment. Met het ApotheekDashboard kunt u het assortiments- en voorraadbeheer eenvoudig uitvoeren en optimaliseren. Door de automatische controles en adviezen kost het u weinig tijd om een optimaal voorraadassortiment te realiseren. De uitvulgraad van de klaar te maken recepten wordt vergroot en daarmee stijgt ook de servicegraad aan uw patiënten.

Neemt u voor meer informatie en een gratis demo contact op met Farmalog of FarmaSort.

Belangrijke kenmerken van het ApotheekDashboard

Logistieke dashboard: het logistieke dashboard geeft u direct een totaal overzicht van de logistieke status van uw gehele assortiment. Zo ziet u aan de hand van belangrijke KPI’s bijvoorbeeld de actuele beschikbaarheid en hoe (sub)optimaal de bestelparameters staan ingesteld.

Omloopsnelheid: het assortiment is overzichtelijk ingedeeld op basis van de omloopsnelheid van de producten. Zo kunt u de belangrijkste producten als eerste optimaliseren en toekomstige winkeldochters managen door deze tijdig uit te verkopen.

Voorraadadvies: met behulp van het automatische voorraadadviezen stelt u de optimale bestelparameters met één druk op de knop overnemen in uw Speed Filling, Easy Filling of Roto Filling assortiment. U vergroot de beschikbaarheid van het assortiment en verhoogt daarmee de directe uitvulgraad van de uit te vullen recepten. Daarmee vergroot u de servicegraad aan uw patiënten!

Toevoegen aan of verwijderen uit assortiment: via de handige advieslijsten kunt u het assoritment optimaliseren. De juiste assortimentsmutaties worden eenvoudig doorgevoerd. U voegt de juiste nieuwe producten toe aan het assortiment en verwijdert u de incourante producten uit het assortiment. Op deze manier kunt u het assortiment dus ook eenvoudig uitbreiden met de juiste producten.

Kwalitatief: via de controle rapportages houdt u maandelijks grip op het assortiment. Dit leidt tot juiste en actuele data, vermindering van incourante voorraad en een gezonde courante voorraad.

Werkplanner: met behulp van de werkplanner organiseert u de logistieke werkzaamheden zodat u de terugkerende controle taken tijdig worden uitgevoerd. Zo realiseert u een blijvend hoge kwaliteit van uw logistieke assortimentsdata.

Met het ApotheekDashboard kunt u het assortiment altijd raadplegen en optimaliseren plaats en tijd onafhankelijk.

Ervaringen van collega's

“Het ApotheekDashboard helpt me om eenvoudig de juiste producten toe te voegen en verwijderen aan het assortiment. Dit kost nauwelijks tijd.”
“De beschikbaarheid is nu flink verbeterd.”
“Het optimaliseren van de bestelparameters werkt echt makkelijk en snel”
“Je ziet meteen als de bestelparameters te laag staan; deze kun je dan direct aanpassen zodat je niet misgrijpt”
Vorige
Volgende

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en demo via info@farmalog.nl. Wij nemen dan snel contact met u op.

Samenwerking FarmaSort en Farmalog

Samenwerking Farmasort en Farmalog Nederlands English (Engels) Deutsch (Duits) Door nauwe samenwerking tussen FarmaSort en Farmalog is het ApotheekDashboard nu ook beschikbaar voor het Speed

Lees verder »